Leed

Kan het kunstwerk op de watertoren niet gewoon gefinancierd worden door middel van reclame? Ik zie het meteen voor me: Reclame voor ob tampons, je hoeft alleen de druppels rood te verven of wie weet wil de pabo hem wel veranderen in een grote vleeskleurige vibrator. Oei, lijst Babijn heeft niet aan de reclamebelasting gedacht, jammer idee afgevoerd.

Waarom zouden we wel geld uittrekken voor het kunstwerk op de watertoren. Weet de commissie wel dat Aardenburg zijn kerstverlichting niet meer kan bekostigen? Dachten we wel aan de precedentwerking meneer de voorzitter? Straks wil iedereen zijn kunstwerk wel door de gemeente laten herschilderen en weet meneer de voorzitter wel dat de kunstenaar het ook nog heeft belieft om broden en vissen op de silo in Breskens te schilderen? Komen die straks ook nog om alles opnieuw te laten doen. Meneer de voorzitter straks hebben ze niet eens een kerstboom meer in Aardenburg.

de kunstenaar mag de gemeente wel dankbaar zijn. Hij heeft anders wel de gelegenheid gehad om te laten zien dat ie wat kan. Stel je voor dat de we onze gebouwen niet ter beschikking van deze kunstenaar hadden gesteld. Niks was er van hem terecht gekomen.

De geile schoenen van de man van de VVD vormden samen met de koffie die ik kreeg van de lijsttrekker van het CDA het enige lichtpuntje op deze droevige avond.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: