Trailertrash

De man met de enorme snottebel is met zijn fooi verdwenen, hoestdrank kopen. De deur van de trailer slaat met een harde klap achter hem dicht. We blijven een beetje verdwaast achter in ons huis op wielen.

Ijzige kou, amper lichtpunten die werken, vochtvlekken op de vloer en alleen koud water. Gelukkig hebben we onze dekentjes bij knikken we naar elkaar. Het voorstel van de snottebel om een van ons op de bank van 1.50 meter te laten slapen en de ander in het mottige tweepersoonsbed negeren we.

Met al onze kleren aan zitten we naast elkaar in bed, sjaals dubbel rond ons nek geslagen krijgen we de slappe lach.
Ik voel de warmte van je af stralen zegt mijn vriendin. Ze slaat met haar hand op de paardendekens die we kregen om ons lekker warme te houden, Die helpen ook wel hoor!

De Heater snort, we hebben een stellage van mijn koffer gemaakt waar we het ding op hebben gezeten. Zo blaast hij over de rand van ons bed. Innig tevreden liggen we verstrengeld onder de berg dekens, best lekker,snuffen we.

Niet los slapen vannacht, dan neemt de kou ons te pakken.. Kwart voor zeven worden we wakker, ijskoude neuzen, constateren we dat we geen enkel lichaamsdeel aan bevriezing hebben verloren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: