Te leen

Linkshandige gitaren, een tevergeefse zoektocht in de krochten van Austin. Plastic geluid, speelgoed nek, krom en gebarsten het lijkt op niks. De muzikanten die gevraagd worden schudden mistroostig het hoofd, Links? Nee,
die hebben ze niet.

De halve wereld over vliegen en dan niet kunnen spelen lijkt idioot. Er zijn afspraken voor optredens, muzikanten die rekenen op ontmoetingen. Zonder gitaar in Austin is zo iets als een fiets met een lekke band, je trapt, het maakt lawaai maar komt amper vooruit.

De gitaren hangen aan een soort kapstok, met de vingers langs de snaren wordt het geluid getest. Aangenaam verrast, luister nekeer!
De gitaar mag uit de kapstok, er wordt gestemd, vakkundig bekeken of de snaren omgezet kunnen worden. Zelfs het element blijkt te werken als ie ingeprikt wordt in een ouwe Fender versterker.

Hoe wilt u betalen? Ik zal de hoes even halen. de verkoopster van de pandjeswinkel haalt geroutineerd de creditkaart door haar machine. Als de gitaar niet bevalt mag ie binnen dertig dagen teruggebracht, dan krijg je zonder mankeren je geld terug.

Lang leve de belening!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: