Lieve Mimi

Wat moet je doen als het condoom knapt? Kan je ziek worden van sperma drinken? Al vijf jaar ben ik verliefd op jongen maar hij ziet me niet staan, wat moet ik doen? Ik krijg de vragen keurig thuis gestuurd. De jongeren zitten ergens op de boerenbuiten te wachten op de antwoorden die ik ze zou moeten geven.

Op weg met mijn koffer vol informatie en aanschouwelijk-onderwijs-attributen ga ik op weg. Ik heb thuis nog wel efkes moeten opzoeken op welke leeftijd je volgens de Belgische autoriteiten aan seks mag doen. Gerustgesteld door mijn goede voorbereiding sta ik aan de balie van de school om uit te leggen waarvoor ik kom.

Ik word naar een grote zaal gebracht. Een podium, een microfoon en tachtig leerlingen. Met open mond bezie ik de meute. De leerlingen eten snoep, kijken op hun telefoon, hangen over elkaar heen.

Ik vind mezelf terug op het podium terwijl ik uit alle macht, zelfs met microfoon ben ik nauwelijks verstaanbaar in deze galmende schoolgrot, sta te roepen dat het grootste gevaar van sperma drinken misselijkheid is.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: