Aanmekaarpak

Ik vind het koud. Ik wil warm, comfortabel en zacht voor het vel. Beteuterd staar ik naar de inhoud van mijn enorme kledingkast. Weinig kan me bekoren. Te dun, te kil of gewoon saai. Bovendien is er met de verhuis een koffer vol met fijne kleren gewoon opgelost tussen de coulissen van een blijkbaar parallel universum.

Ik struin het wereldwijdenet af. Een vastomlijnd idee over wat ik wil: Een aanmekaarpak van soepel stof dat mijn lijf met tederheid zal omhullen. Naar drie madammen stuur ik een reactie, ik denk dat ze hebben wat ik begeer. Ik doe een bod en schrijf ze een aardig berichtje.

Van een van de drie krijg ik antwoord: Mocht u de waardering lezen die men mij toekent…dan zal u lezen, dat ik prijs/kwaliteit zeer goed scoor. Als geïnteresseerde kopers geen extra korting vragen, doe ik spontaan iets van de prijs af of eventueel gratis verzending. Dat u mijn prijs te hoog vind, dat is uw persoonlijke mening. In de Primarkt is alles spotgoedkoop, dit ten koste van arme mensen die in Bangladesh als slaven moeten werken voor Primark&Co.

Persoonlijk ben ik eerdervoor duurzaamheid en kwaliteit en dus af en toe herverkoop op tweedehands….op die manier kan ik met sporadische inkomsten ook nog iets doen voor de verstoten en verwaarloosde dieren. 

Ik lees dit allemaal rond een uur of twee in de nacht na een perfecte avond met mensen die mij liefhebben.

Ik denk dit is natuurlijk een bijzonder hooggevoelig mens. Met de warme kruik op mijn buik val ik gelukzalig in slaap.

Het aanmekaarpak van deze mevrouw laat ik even waar het is.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: